Over ons

Ten eerste willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf.

Van Zutphen BV

Van Zutphen BV is sinds ruim 30 jaar wereldwijd importeur en exporteur van gebruikte machines voor de voedingsindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, kopen, reviseren en wederverkopen van gebruikte machines, complete lijnen en complete fabrieken.

Onze machine voorraad, van meer dan 20.000 vierkante meter, is gelegen op industrieterrein "De Stad" in Oirschot, Nederland.

Ons assortiment bestaat uit top merken als Laska, Seydelmann, Vemag, Handtmann, Frey, Poly-clip, GEA CFS Koppens, Marel, Formax, JBT Frigoscandia, Magurit, Maja, Mado, Baader, Lima, Maurer-Atmos, Fessmann, Spako, Inotec, Treif, Holac, Multivac, Sealpac, Fomaco, Inject Star, Karl Schnell, Wolfking en vele anderen.

We hebben een eigen werkplaats, waar ons technisch personeel machines compleet kan reviseren, om er zeker van te zijn dat alle machines ons bedrijf in goed werkende conditie verlaten.

Onze focus ligt op de vlees- en vis-industrie, maar wij hebben ook machines voor de diervoeding-, bakkerij-, zuivel-, aardappel-, groente- en fruit-industrie.

Door onze vele jaren ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie hebben wij een groot netwerk opgebouwd met vele contacten en relaties. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en snel de juiste machine vinden afgestemd op uw wensen, zelfs al hebben wij de machine niet op voorraad. Stuur uw wensen/eisen en wij zullen er naar streven om de geschikte machine voor u te vinden.

Vacature

Aangezien Van Zutphen maar blijft groeien, wordt de logistieke afhandeling van de diversiteit aan goederen,  van bijvoorbeeld een  klein doosje met onderdelen tot aan een complete productielijn met aan- en afvoerbanen, steeds belangrijker.

Om de toenemende goederenstromen bij Van Zutphen in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een:

Meewerkend voorman logistiek

De functie meewerkend voorman logistiek

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het totale plaatje aan logistieke transportstromen. Hier ligt een mooie uitdaging vanwege de vele inkomende en uitgaande goederenstromen. Logisch nadenken over de planning,  plaatsing en prioriteiten bij de diverse machines is je toevertrouwd.

Bovendien ben je in staat alle bij de goederenstromen behorende taken uit te voeren, zoals labelen van machines,  laadplannen maken voor containers,  voorraadbeheersing en het verzorgen van alle documenten behorende bij de uitgaande, all-over-the-world,  goederenstromen over land, zee en door de lucht.

Kortom:  Een zeer brede en zelfstandige functie voor een logistieke “kanjer”  welke  verantwoordelijkheid en initiatieven neemt.

Jouw profiel als meewerkend voorman logistiek:

Interesse in deze logistieke vacature?

Mail dan je CV en motivatie naar willy@vanzutphen.nl t.a.v. de Heer Willy van den Wittenboer.