Over ons

Ten eerste willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf.

Van Zutphen BV

Van Zutphen BV is sinds ruim 30 jaar wereldwijd importeur en exporteur van gebruikte machines voor de voedingsindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, kopen, reviseren en wederverkopen van gebruikte machines, complete lijnen en complete fabrieken.

Onze machine voorraad, van meer dan 20.000 vierkante meter, is gelegen op industrieterrein "De Stad" in Oirschot, Nederland.

Ons assortiment bestaat uit top merken als Laska, Seydelmann, Vemag, Handtmann, Frey, Poly-clip, GEA CFS Koppens, Marel, Formax, JBT Frigoscandia, Magurit, Maja, Mado, Baader, Lima, Maurer-Atmos, Fessmann, Spako, Inotec, Treif, Holac, Multivac, Sealpac, Fomaco, Inject Star, Karl Schnell, Wolfking en vele anderen.

We hebben een eigen werkplaats, waar ons technisch personeel machines compleet kan reviseren, om er zeker van te zijn dat alle machines ons bedrijf in goed werkende conditie verlaten.

Onze focus ligt op de vlees- en vis-industrie, maar wij hebben ook machines voor de diervoeding-, bakkerij-, zuivel-, aardappel-, groente- en fruit-industrie.

Door onze vele jaren ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie hebben wij een groot netwerk opgebouwd met vele contacten en relaties. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en snel de juiste machine vinden afgestemd op uw wensen, zelfs al hebben wij de machine niet op voorraad. Stuur uw wensen/eisen en wij zullen er naar streven om de geschikte machine voor u te vinden.

Vacature

Elektro-Monteur

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en het reviseren van een zeer grote diversiteit aan nieuwe en ook gebruikte machines. Een mooie technische uitdaging omdat meerdere technische vakgebieden hier samen komen. Uiteraard kun je bij moeilijke of gespecialiseerde vragen overleggen met je collega’s. Bij Van Zutphen doen we het samen! Naast je werkzaamheden in onze werkplaats in Oirschot, ga je ook naar onze klanten voor het verhelpen van storingen, installeren, in bedrijf stellen en geven van training over de door ons geleverde machines . Incidenteel bezoek je ook klanten in het buitenland. Een zeer brede en zelfstandige functie voor een techneut die van uitdagingen houdt.

Jouw profiel als Elektro Monteur:

Interesse in deze technische vacature?

Mail dan je CV en motivatie naar willy@vanzutphen.nl of bel Willy van den Wittenboer als je vragen hebt over de vacature: 0499-390964

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mechanisch Monteur

In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en het reviseren van een zeer grote diversiteit aan nieuwe en ook gebruikte machines maar houd je je ook bezig met voorraad beheer en stuur je van tijd tot tijd ook een groep collega’s aan.  Een mooie technische uitdaging omdat meerdere technische vakgebieden en het inzichtelijk maken en houden van de werkzaamheden hier samen komen. Uiteraard kun je bij moeilijke of gespecialiseerde vragen overleggen met je collega’s. Bij Van Zutphen doen we het samen! Naast je werkzaamheden in onze werkplaats in Oirschot, ga je ook naar onze klanten voor het in bedrijf stellen en geven van training over de door ons geleverde machines . Een zeer brede en zelfstandige functie voor een techneut die van uitdagingen houdt.

Jouw profiel als Mechanisch monteur:

Interesse in deze technische vacature?

Mail dan je CV en motivatie naar willy@vanzutphen.nl of bel Willy van den Wittenboer als je vragen hebt over de vacature: 0499-390964